Jag är så glad!

Vissa hundar har det där lilla EXTRA….. Min lilla Bizzie har DET! Jag fullkomligt älskar den här valpen!!
Hon har en så härlig attityd och hittar på så mycket roligt. Hon lär sig fort och tycker det är roligt med våra små träningspass. Hon bjuder själv på beteenden så att träna med den här lilla tjejen kommer förhoppningsvis ge mig motivationen och träningsglädjen tillbaka.
De andra valparna i B-kullen verkar också väldigt uppskattade och älskade. Att hitta rätt köpare till sina valpar är en stor uppgift. Att planera parning, välja hane, ta hand om valparna o tiken och att ge valparna mycket miljöträning är en sak. Men att välja vem som ska ta hand om valpen under förhoppningsvis hela dennes livstid är ju avgörande vilket liv den lilla kommer få. Hitintills har jag lyckats bra med den uppgiften känns det som 😃

Det händer mycket roligt de närmaste månaderna. Först är det A-kullens MH den 5/5 då hela kullen kommer. Jättekul att även Asqa från Karslborg och Arraq från Göteborg kommer. Jag uppskattar verkligen att de gör sig besväret att åka så långt för ett MH.

I slutet av maj föds förhoppningsvis C-kullen. Ylva verkar vara dräktig och ska på ultraljud om en dryg vecka. Håll tummarna!! ✊

I samband med kelpiespecialen i augusti har vi kennelträff hos oss och nu har ju Qiwron’s gänget utökats med flera så vi blir nog rätt många.

Jag är sååå glad över den start vi fått med vår uppfödning!
Vi har fått fram fina hundar både mentalt och exteriört, uppskattning från och bra kontakt med andra uppfödare och sist men inte minst ger det mig så mycket glädje att höra hur nöjda alla ni valpköpare är över era hundar!

Nu är ju våren på gång även om det går lite långsamt och ett av mina bästa vårtecken är alla lamm. De är så söta och roliga att titta på. Men jag kan ju inte låta bli att önska att de ska växa till sig så att vallsäsongen kan dra igång. I år satsar jag på VP med Qiwi så nu måste vi lägga manken till att träna mer för tävling och inte bara göra ”riktiga jobb”.

Som sagt, mycket roligt på gång!

20130413-082400.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s