Omplacering

Qiwron’s Aston Martin,”Aston” har kommit tillbaka till kenneln efter 2 år. Han trivdes inte i den flock han levde i med tre hanar till. Det är förstås en stor sorg för hans familj som fick fatta ett svårt beslut. Men vi är glada att kunna ta hem honom och efter att han har landat här ordna ett nytt hem. Det är roligt att se hur han anpassar sig direkt med våra hundar.

Aston är en snäll och trevlig hund, 2år gammal e.KORAD Cefeus Fang u. Evallens Chocolate Qiwi. Han är absolut ingen problemhund. Problemet i hans tidigare familj var att han inte passade in i flocken, han drog sig undan från de övriga hundarna och blev osäker i umgänget med dem. Aston mådde inte bra och kunde inte riktigt slappna av. Det var dock inget problem med slagsmål. Aston är således ingen bråkstake.

Aston är tränad i lydnad och en del spår , han har även provat på vallning. Han har mycket kamp och stor leklust. Han kan dock ibland vara lite svårmotiverad i lydnaden. Han har gjort MH med 1:a på skott. Aston är röntgad med en c-höft. Denna höft bör enligt veterinären ej ge några problem.

Aston söker ett aktivt hem, gärna tillsammans med någon annan hund men inget krav. Van vid barn.
Är du intresserad ring eller maila mig, tel 073-6262115, sara.qiwrons@live.se.

20140301-094834.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s